Unibet Tips

Unibet tips bij Captain Odds

De bekendste bookmaker binnen het betting landschap is Unibet. De aanbieder is in 1997 opgericht en heeft in korte tijd het meest interessante en uitgebreide aanbod van alle aanbieders beschikbaar.

 

Dit heeft ervoor gezorgd dat het wereldwijd de meest populaire en gebruikte bookmaker is. Reden genoeg voor ons om je meer informatie te geven over de bookmaker, de geschiedenis en de Unibet tips die geregeld voorbijkomen op onze website en via social media.

Unibet tips bij bookmaker Unibet

Unibet is de grootste en meest bekende bookmaker van de wereld. In de basis hebben we geen favoriete bookmaker, al komt Unibet wel in de top 3 komen als we moeten kiezen. Het platform werkt ontzettend goed, er is een app beschikbaar en misschien wel de belangrijkste eigenschap, de odds zijn bovengemiddeld goed ten opzichte van andere bookmakers op de markt.

 

Vanuit de community vernemen we dat veel mensen Unibet gebruiken als standaard bookmaker en op deze pagina leggen we graag meer uit over de bookmaker en de Unibet tips die we dagelijks delen via onze website, social media Telegram en Discord. 

Unibet tips via Telegram

Om in contact te komen met de community gebruiken we onder andere Telegram. Via Telegram is het makkelijk om veel mensen tegelijk te bereiken en daarmee voor ons de ideale manier om leden te voorzien van relevante informatie en wedtips.

 

De betting experts bij Captain Odds doen dagelijks research naar alle beschikbare weddenschappen en speuren naar de beste odds met hoge value. Op het moment dat er een goede weddenschap wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld.

Unibet tips via Discord

Naast Telegram maken we ook gebruik van Discord. Discord is een opkomende community app waarmee we niet alleen tips in één kanaal kunnen delen, maar ook veel relevante content kwijt kunnen war zal bijdragen een het succes van je weddenschappen. 

 

Binnen Discord hebben we een server beschikbaar. Dit is een grote online omgeving waarin verschillende channels zijn opgezet. Denk bijvoorbeeld aan een channel voor voorbeschouwingen, wedstrategieën, bookmakers of wedtips. 

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij Unibet en andere legale bookmakers.

unibet tips

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij Unibet en andere legale bookmakers.

Unibet tips spelen

Unibet heeft de beste software beschikbaar en heeft de meest veilige betaalwijzen. Registreren van een account is eenvoudig en binnen no-time kun je online wedden. Snel, simpel en veilig. De drie woorden die Unibet het beste omschrijven. Live wedden is ook een optie die door Unibet wordt aangeboden en daardoor zeer populair als bookmaker bij spelers.

 

Liefhebbers van wedden op voetbal kunnen via de overzichtelijke interface eenvoudig live wedden op alle competities, clubs en toernooien.

 

Bij Unibet kan er eenvoudig betaald worden met iDeal, creditcard, Paysafecard en ook Skrill (Moneybookers). Aanmelden bij Unibet is zeer overzichtelijk en uit te splitsen in de volgende stappen:

 

  1. – Inloggen of registreren;
  2. – Geld storten met iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Skrill;
  3. – Een wedstrijd of een aantal wedstrijden uitzoeken en deze vervolgens voorspellen;
  4. – Wachten tot de wedstrijden zijn gespeeld en je winst incasseren.

Unibet tips via social media

Nieuws, geruchten en odds zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en vanuit die gedachte is Captain Odds ontstaan. Alle relevante informatie met betrekking tot voetbal en voetbalweddenschappen is bij Captain Odds beschikbaar via de website en social media.

 

Een belangrijk onderdeel van het concept zijn Unibet tips. Zoals gezegd is Unibet de grootste en bekendste bookmaker en deze wordt in Nederland ook veel gebruikt. De voetbal voorspellingen en voetbal wedtips van Captain Odds worden dan ook vaak als Unibet tips gegeven, zodat je direct weet welke odds Unibet biedt voor een specifieke weddenschap.

Geschiedenis Unibet

Unibet werd opgericht in 1997. In 1998 kreeg het voor het eerst een vergunning om in het Verenigd Koninkrijk als bedrijf actief te zijn. Er werd een kantoor opgezet in Londen en vervolgens begonnen ze met het aanbieden van weddenschappen via de telefoon. In 2004 werd Unibet aangeboden bij Nasdaq. De producten Supertoto en poker werden gelanceerd, evenals het mobiele platform, de kraskaarten en het tv-format “Pokermiljonen”.

 

In 2005 nam de groep MrBookmaker.com over. MrBookmaker.com was hoofdsponsor van een wielerploeg, die werd omgedoopt in Unibet.com. In 2006 was de website van de bookmaker in 20 talen beschikbaar en werd Bingo gelanceerd. Een nieuwe holding werd opgezet in Malta.

 

In 2007 werd de groep eigenaar van Maria Holdings, om zo de positie in Bingo en in de Scandinavische markt te versterken en in 2008 werd Travnet overgenomen. In 2010 kreeg Unibet in Frankrijk goedkeuring om online sportweddenschappen, paardenraces en poker aan te bieden. De bookmaker is lid van de European Gaming and Betting Association (EGBA).

 

Al deze overnames hebben bijgedragen aan de snelle groei van deze bookmaker. Om zo groot te blijven doet Unibet ontzettend veel aan marketing, je ziet ze zo goed als bij alle sporten wel voorbijkomen. Daarnaast is Unibet erg goed voor loyale klanten.

Bookmakers & bonussen

Veel bookmakers Nederland bieden verschillende promoties welke interessant zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten, ook wel een bookmaker bonus genoemd. Door het groeiende aanbod aan online bookmakers wordt de onderling concurrentie steeds groter.

 

Dit zorgt ervoor dat bookmakers erg creatief en lucratief kunnen zijn op het gebied van bonussen en free bets. Voor spelers kan dit een heel goede reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Check dus geregeld welke promoties een bookmaker biedt en profiteer daarvan!

Tip van Captain Odds

Zoals gezegd, Unibet is de grootste bookmaker in Nederland met het meest uitgebreide aanbod. Reden genoeg voor ons om deze bookmaker serieus te nemen. In veel communicatie worden odds gedeeld in combinatie met nieuws en geruchten. Deze worden ook wel Unibet tips genoemd, omdat vaak (hoge) odds van Unibet worden gehanteerd in de berichtgeving.

 

Gezien odds nogal verschillen per bookmaker raadt Captain Odds odds vergelijken aan bij verschillende bookmakers. Heb je goede Unibet tips gevonden, check dan altijd of bij welke bookmaker je de beste odds krijgt.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.