Unibet Tips

Unibet tips bij Captain Odds

De bekendste bookmaker binnen het betting landschap is Unibet. De aanbieder is in 1997 opgericht en heeft in korte tijd het meest interessante en uitgebreide aanbod van alle aanbieders beschikbaar.

 

Dit heeft ervoor gezorgd dat het wereldwijd de meest populaire en gebruikte bookmaker is. Reden genoeg voor ons om je meer informatie te geven over de bookmaker, de geschiedenis en de Unibet tips die geregeld voorbijkomen op de website en via social media.

Unibet tips bij bookmaker Unibet

Unibet werd opgericht in 1997. In 1998 kreeg het voor het eerst een vergunning om in het Verenigd Koninkrijk als bedrijf actief te zijn. Er werd een kantoor opgezet in Londen en vervolgens begonnen ze met het aanbieden van weddenschappen via de telefoon. In 2004 werd Unibet aangeboden bij Nasdaq. De producten Supertoto en poker werden gelanceerd, evenals het mobiele platform, de kraskaarten en het tv-format “Pokermiljonen”.

 

In 2005 nam de groep MrBookmaker.com over. MrBookmaker.com was hoofdsponsor van een wielerploeg, die werd omgedoopt in Unibet.com. In 2006 was de website van de bookmaker in 20 talen beschikbaar en werd Bingo gelanceerd. Een nieuwe holding werd opgezet in Malta.

 

In 2007 werd de groep eigenaar van Maria Holdings, om zo de positie in Bingo en in de Scandinavische markt te versterken en in 2008 werd Travnet overgenomen. In 2010 kreeg Unibet in Frankrijk goedkeuring om online sportweddenschappen, paardenraces en poker aan te bieden. De bookmaker is lid van de European Gaming and Betting Association (EGBA).

 

Al deze overnames hebben bijgedragen aan de snelle groei van deze bookmaker. Om zo groot te blijven doet Unibet ontzettend veel aan marketing, je ziet ze zo goed als bij alle sporten wel voorbijkomen. Daarnaast is Unibet erg goed voor loyale klanten.

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij Unibet en andere legale bookmakers.

unibet tips

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij Unibet en andere legale bookmakers.

Unibet tips spelen

Unibet heeft de beste software beschikbaar en heeft de meest veilige betaalwijzen. Registreren van een account is eenvoudig en binnen no-time kun je online wedden. Snel, simpel en veilig. De drie woorden die Unibet het beste omschrijven. Live wedden is ook een optie die door Unibet wordt aangeboden en daardoor zeer populair als bookmaker bij spelers.

 

Voetballiefhebbers kunnen via de overzichtelijke interface eenvoudig live wedden op alle competities, clubs en toernooien.

 

Bij Unibet kan er eenvoudig betaald worden met iDeal, creditcard, Paysafecard en ook Skrill (Moneybookers). Aanmelden bij Unibet is zeer overzichtelijk en uit te splitsen in de volgende stappen:

 

  1. – Inloggen of registreren;
  2. – Geld storten met iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Skrill;
  3. – Een wedstrijd of een aantal wedstrijden uitzoeken en deze vervolgens voorspellen;
  4. – Wachten tot de wedstrijden zijn gespeeld en je winst incasseren.

Unibet tips

Nieuws, geruchten en odds zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en vanuit die gedachte is Captain Odds ontstaan. Alle relevante informatie met betrekking tot voetbal en voetbalweddenschappen is bij Captain Odds beschikbaar via de website en social media.

 

Een belangrijk onderdeel van het concept zijn Unibet tips. Zoals gezegd is Unibet de grootste en bekendste bookmaker en deze wordt in Nederland ook veel gebruikt. De voorbeschouwingen en wedtips van Captain Odds worden dan ook vaak als Unibet tips gegeven, zodat je direct weet welke odds Unibet biedt voor een specifieke weddenschap.

Tip van Captain Odds

Zoals gezegd, Unibet is de grootste bookmaker in Nederland met het meest uitgebreide aanbod. Reden genoeg voor ons om deze bookmaker serieus te nemen. In veel communicatie worden odds gedeeld in combinatie met nieuws en geruchten. Deze worden ook wel Unibet tips genoemd, omdat vaak (hoge) odds van Unibet worden gehanteerd in de berichtgeving.

 

Gezien odds nogal verschillen per bookmaker raadt Captain Odds odds vergelijken aan bij verschillende bookmakers. Heb je goede Unibet tips gevonden, check dan altijd of bij welke bookmaker je de beste odds krijgt.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

free bets

€40
€40

Unibet

€250
€250

Circus

Bonus
Bonus

Bet365

€50
€50

Jack's Sports

€50 + €5
€50 + €5

Holland Casino

top 5

bookmakers

5.0 rating
Welkomstbonus tot €40
4.3 rating
Welkomstbonus tot €250
4.8 rating
Grootste bookmaker wereldwijd
4.5 rating
Welkomstbonus tot €50
4.5 rating
€50 Free Bet
Favor the Odds
Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd