Voorbeschouwing

Voorbeschouwing AJAX Feyenoord

Dé Klassieker van Nederland wordt komende zondag in Amsterdam gespeeld. Na een hectische week met Europees voetbal treffen de twee grootmachten elkaar in de Amsterdam Arena. Ajax zal de nederlaag tegen Benfica willen wegspoelen en Feyenoord zal na de winst op Partizan ook een overwinning op Ajax willen boeken. Belooft een interessante wedstrijd te worden.

Amsterdam

20 Maart 14:30u

voorbeschouwing ajax feyenoord

AJAX

VS

Feyenoord

voorbeschouwing ajax feyenoord

AJAX

VS

Feyenoord

BETTING
TIPS

Ajax wint

Odds op moment van research

bet365 free bet

Over 3,5 goals total

Odds op moment van research

bet365 free bet

Haller scoort

Odds op moment van research

bet365 free bet

TOELICHTING TIPS

AJAX is sterk in binnenlandse topwedstrijden

Ajax zal na de uitschakeling in de Champions League deze week de koppen bij elkaar moeten steken, er wacht een belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord dit weekend. PSV is genaderd tot op 2 punten van de koploper en zal dus alleen genoegen nemen met een overwinning. 

 

Van de eerder dit seizoen gespeelde topwedstrijden heeft Ajax alleen verloren van AZ thuis, de andere wedstrijden tegen AZ, PSV en Feyenoord werden winnend afgesloten. Het lijkt erop dat het opladen voor een topwedstrijd geen probleem is voor Ajax.

 

Ajax zal naar verwachting aantreden met een fitte selectie en dat zal gebruikelijk voldoende moeten voor een overwinning op Feyenoord. De laatste 5 wedstrijden tegen Feyenoord werden winnend afgesloten.

Feyenoord kampt met Corona-uitbraak

Het lijkt erop dat Feyenoord met een gehavende selectie af zal reizen naar Amsterdam. Nadat eerder deze week bekend werd dat Bijlow de rest van het seizoen is uitgeschakeld heeft Corona ook toegeslagen binnen de selectie. Trainer Arne Slot en verdediger Gernot Trauner zijn positief getest en het is nog maar de vraag of zij erbij zijn zondag.

 

Sportief gezien zit Feyenoord in een goede flow, in de laatste 10 wedstrijden hebben zij 7 overwinningen geboekt. De laatste overwinning was afgelopen donderdag tegen Partizan Belgrado waarmee zij zich kwalificeerden voor de kwart finale van de Conference League. Dit heeft zeker een boost gegeven! 

top 5

free bets

€40
€40

Unibet

€250
€250

Circus

Bonus
Bonus

Bet365

€50
€50

Jack's Sports

€50 + €5
€50 + €5

Holland Casino

top 5

bookmakers

5.0 rating
Welkomstbonus tot €40
4.3 rating
Welkomstbonus tot €250
4.8 rating
Grootste bookmaker wereldwijd
4.5 rating
Welkomstbonus tot €50
4.5 rating
€50 Free Bet

Favor the Odds

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd